Hyggedyk

I vandet ved Amager Strandpark ligger en kunstigt anlagt dykkerbane, som er døbt havheksen. Banen består af tre store stenrev, som er forbundet af en række jernstænger formet som “tunneler”, som man kan svømme igennem. Ved det nordligste stenrev står der en “skulptur” af jernringe, som man kan svømme gennem fra alle sider. Længere mod nord kommer man til 2 store cirkelformede rørformationer, som hver består af 6 rør anbragt i en stjerneformation på et leje af sten.
Dyrelivet er meget varieret, men mest almindeligt er krabbe, havkarusse, ål, torsk, havaborre, fladfisk, tangnål og havål. I sæsonen ses store stimer af forskelligt yngel. Stedet er meget velegnet til en hyggelig dykkertur, UV-foto, træning af færdigheder og i særdeleshed til natdykning. Har du undervandskamera, så tag det endelig med, her er masser af gode motiver.

Klargøring af udstyr foregår på pladsen umiddelbart i forlængelse af molen og herfra er der kun ca. 30 meter til vandet. Parkering bør ikke ske her, og er på eget ansvar (parkering er ikke tilladt på pladsen i hht. færdselsloven), derimod er der parkeringspladser 50-150 meter væk. I sommerperioden er der åbne toiletfaciliteter, iskiosk mv. I vinterhalvåret er der oftest et enkelt toilet åbent.

Dybde

Max. 5 meter

Forudsætninger

Open Water Diver, CMAS*  eller tilsvarende.
Hvis du ikke har dykket i Danmark/Skandinavien (“koldt/grønt vand”) før og/eller hvis det er mere end 12 måneder siden du senest har dykket, kontakt os da venligst inden du booker. 

Mødetid ved leje og luft

  • Hvis du skal leje udstyr, skal du komme 30 min før afgang.
  • Er det første gang, du dykker med os, så kom 45 min før afgang.
  • Hvis du skal fylde luft inden afgang, skal du komme senest 20 min før afgang.

Hvad skal jeg medbringe

  • Dit dykkerudstyr (eller bestil leje af udstyr)
  • Særligt udstyr som f.eks. lygte, smb/spole, varm hue, solcreme
  • Dykkercertifikat og logbog
  • Helbredserklæring (max. ét år gammel)
  • Efter behov:  Noget at drikke, snacks efter behov

Sted

ScubaGear, Lindgreens Alle 6, 2300 København S.
Hvis du vælger at møde os på dykkerstedet, bedes du informere om dette ved tilmelding.

Tid

15 min. før afgang skal du have dit udstyr pakket og være klar. Hvis du skal handle eller leje udstyr, skal du komme tidligere, så du er klar og har pakket senest 15 min før afgang. Se mere under “Leje af udstyr & Luft” herover.

Tilmeldingsfrist

24 timer før turen starter. Når tilmeldingsfristen er overskredet, er det ikke længere muligt at tilmelde sig turen.
Minimum antal: 2 personer

Afbud

Ønsker du at framelde dig turen, skal det ske senest 24 timer før afgang på mail til dyk@scubagear.dk eller sms til 40544880

Da vind og vejr nogen gange kan drille, prøver vi at finde et passende alternativ, hvis muligt. Du vil få besked herom på mail eller sms -enten dagen før eller samme morgen/dag.

Description in English will be added soon

The Hyggedyk ticket sales has ended!
The Hyggedyk (Klub) ticket sales has ended!
The Hyggedyk (Maersk Club) ticket sales has ended!
The Hyggedyk (Demant/Oticon) ticket sales has ended!

DATO

04 08 22
Afviklet

TIDSPUNKT

Se mødetider i teksten.
17:00 - 20:00
Category

TILMELDTE

QR Code
TOP