Weekendtur til Dyk-Leif #35

Forlænget weekend i Sverige

Skøn dykning i den svenske skærgård ved Hamburgsund

Fantastisk dykning ved Väderöerne, som er en mindre gruppe øer, som ligger uden for skærgården tær på den lille hyggelige by Hamburgsund.

Klippeøerne Väderöerne byder på flotte vægge og skråninger – oftest med rigtig god sigt og alsidigt marineliv. Fisk i mange størrelser, hummere, nøgensnegle, krabber, og fra båden ser vi næsten altid sæler. Det er hyggeligt, sjovt og spændende!

Turen varer 4 dage og ligger som en forlænget weekend. Vi kører fra København torsdag middag og er tilbage søndag aften.

Vi kører i samlet trop nordpå og holder en pause undervejs. I Hamburgsund bliver vi indkvarteret i fler-sengsværelser i husene hos “Dyk-Leif”, som er et hyggeligt svensk pensionat -ejet af Victoria og Anders.

Vi har planlagt 6 båddyk i løbet af weekenden, og derudover er der mulighed for at dykke fra kysten også 😉 Uanset om du er ny dykker eller mere erfaren, så er der plads til alle på denne tur.

Rejsebeskrivelse

Torsdag

Vi mødes i ScubaGear kl. 09.00 for at pakke biler og kører kl. 09.30. Der vil være en frokostpause undervejs (cafeteria eller madpakke). Vi planlægger at ankomme senest kl. 15.00, hvor der vil være mulighed for at kystdyk.

Fredag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur hen på eftermiddagen. Der vil efterfølgende være mulighed for et aftendyk for dem, der har lyst til det efter aftensmaden.

Lørdag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur hen på eftermiddagen. Der vil efterfølgende være mulighed for kystdyk for dem der har lyst til det før eller efter aftensmaden afhængigt af tidspunktet. Der er mulighed for tilkøb af jomfruhummermiddag lørdag aften (Bookes senest 5 dage før afrejse. SEK 500,- afregnes direkte med Dyk-Leif).

Søndag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur lidt tidligere på eftermiddagen her på sidstedagen. Vi pakker biler på havnen og vender tilbage til indkvarteringen for en kort bemærkning,inden vi stikker sydover mod København igen. Hjemme i københavn ml 22-23.

Minimum krav

Minimum 18 år (Er du under 18 år skal du have forælder/værge med)
Open Water Diver og bådspeciale eller tilsvarende.
At du har dykket inden for de seneste 6 måneder.
At du kan dykke selvstændigt (med en makker) efter det første dyk på turen.

Kurser på turen

På denne tur er der mulighed for at tage dybdespeciale og natspeciale (Teori og træning foregår hjemmefra).

Kontakt Charlotte på 40544880 for info.

Transport

Vi tager størstedelen af udstyret med i varevognen. Derudover skal vi bruge et par stykker som vil lægge bil til (mod betaling), som man medbringe op til 4 passagerer. Kontakt gerne Charlotte, hvis du gerne vil lægge bil til.

Nitrox

Det er muligt at fylde nitrox. Dette afregnes direkte med Dyk-Leif.

Pris

DKK 4.595, – (Gæstemedlem)

DKK 4.095, – (Klubmedlem)

Inkluderet

Al dykning (6 båddyk + mulighed for kystdyk, luft), 3 overnatninger i fler-sengsværelse, forplejning hos Dyk-Leif (fra morgenmad på anden dagen til og med frokost på afrejsedagen), transport fra København til Hamburgsund t/r.

Ikke inkluderet

Eventuel Nitrox, leje af udstyr, en dykkerforsikring, mad på ud- og hjemtur, sengelinned og håndklæde (medbringes eller lejes hos Dyk-Leif).

Mulige tilkøb

Ønsker du en privat guide kan dette organiseres på forhånd. Prisen er SEK250,-/dag/person (Afregnes direkte med Dyk-Leif)

Privatværelse (1-2 personer) med eller uden privat toilet/bad -også mod merpris. Fra SEK 200,-/person/nat. Muligt i det omfang, at der er plads. (Bookes hos Charlotte på forhånd og afregnes direkte med Dyk-Leif)

Covid-19

Der skulle ikke være nogen restriktioner. Hold dig opdateret på um.dk

Tilmelding

Du tilmelder dig i ScubaGear eller her på siden og ved at betale det fulde beløb på mobilepay til 40544880 ved tilmelding.

Bemærk

Programmet kan blive ændret uden forbehold i tilfælde af dårligt vejr. Der er meget fine dykkemuligheder i Skærgården, hvis det skulle blæse for meget til at sejle ud til Väderöerna.

Dykkerklubben er ikke ansvarlig i tilfælde af forsinkelse, sygdom, vejrforhold, forsinket transport.

Minimum certificeringskrav er SSI/PADI Open Water eller tilsvarende.

En forsikring, der dækker dykning, er obligatorisk.

Teknisk arrangør: Dykkerklubben. ScubaGear formidler blot kontakten.

Hvis du ikke er medlem af dykkerklubben, da henvend dig venligst til ScubaGear for yderligere information.

 

Book Event

Dyk-Leif #35 2022 (Gæst) DKK 4595,-

Manuel betaling via mobilepay til 40544880 ved tilmelding

Available Tilmeldinger: 6
The Dyk-Leif #35 2022 (Gæst) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Dyk-Leif #35 2022 (Klubmedlem) DKK 4.095,-

Manuel betaling via mobilepay til 40544880 ved tilmelding

Available Tilmeldinger: 6
The Dyk-Leif #35 2022 (Klubmedlem) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Total: 0

DATO

01 - 04 09 22

TIDSPUNKT

Heldagsarrangment
Category
TILMELD DIG

TILMELDTE

QR Code
TOP