OPEN WATER DIVER

Eventyret begynder her ..!

OPEN WATER DIVER

PADI® Open Water Diver er det første certificeringsniveau for dykning, og dermed din adgangsbillet til den fantastiske verden under vandet. Sammen med en af vores veluddannede PADI-instruktører vil du lære at dykke i et afslappet, humørfyldt og støttende miljø, hvor der er plads til dig som kursist.

Når kurset er afsluttet, vil du have de færdigheder og den viden du har brug for, til at dykke ned til 18 meter (12 meter hvis du er 10-14 år) både i Danmark, og rundt omkring i verden, hvor eventyret kalder.

Kurset består af tre dele:

Kursus plan De 3 hovedelementer i kurset

beskrivelse

E-learning
teori

Første del er e-Learning, som er tilgængeligt på både dansk, engelsk, og en række andre sprog.
Du gennemfører teoriforløbet selv, i dit eget tempo, og hvor det passer dig. Tidsforbruget er typisk 5-10 timer.

Bassin (pool) træning

Anden del er bassintræning, hvor du kommer til at deltage i en svømmeprøve, og sammen med os træne de øvelser du skal lære for at dykke sikkert. Bassintræningen foregår om sommeren to hverdagsaftener på et isoleret område på Amager Strandpark fra 17:00 til 22:00, mens vi om vinteren træner i indendørs svømmehal.

OpenWater

Tredje del er træning i åbent hav, hvor du sammen med vores instruktører og dit hold vil udføre de øvelser og færdigheder du skal mestre. Træningen i åbent hav forløber over en weekend, typisk i samme uge som din bassintræning, hvis vejret tillader det, og typisk fra 8-16 afhængig af dykkersted

?

Hvad skal jeg kunne ?

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

For at deltage skal du mindst være 10 år gammel, kunne svømme 200 meter, træde vande i 10 minutter, og aflevere enten en udfyldt helbredserklæring som indikerer at lægeunderskrift ikke er nødvendig (download her), eller få helbredserklæringen underskrevet af en læge.

Priser kommer.... 

Del 1+2 – e-Learning + Bassintræning: 

Del 3 – Åbent hav: .

Fuld kursuspakke: .

Hos ScubaGear vil vi gerne have at priserne er så let overskuelige som overhovedet muligt for dig som kursist.

Priserne du ser her er derfor totalpriser som dækker hele dit kursus, og inkluderer alle certificeringsgebyrer, leje af alt udstyr under kurset, samt kaffe/the på dagene i åbent hav.

?

Hvad skal jeg medbringe ?

Du skal medbringe :

Udfyldt helbredserklæring .

TOP