OPEN WATER DIVER

Grundkursus i dykning... (OPEN WATER DIVER)

Så er det nu... du skal i gang med at lære at dykke. Vi er glade for at måtte introducere dig til den utrolig fascinerende og spændende verden der er under vand. Vi lægger vægt på at lære dig at dykke sådan, at når du forlader vores kursus, så føler du dig tryg til at kaste dig ud i eventyret på egen hånd om det er under hjemlige himmelstrøg eller i udlandet.

Hvorfor vælge ScubaGear

Hos ScubaGear er ånden i kursusafviklingen, ligesom i vore andre aktivitete, at håndværket skal være i orden... Sikkerheden og kvaliteten skal være i top. Vi står inde for det vi laver!

Vi skal LÆRE dig at dykke, og det er vores fornemste opgave at sørge for, at du som nyuddannet dykker, har den fornødne viden og de fornødne kundskaber, der skal til for at kunne foretage de dyk, som dit certifikat giver mulighed for. Vi vil ikke bare give dig et certifikat i hånden. Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du laver, når du efterfølgende begiver dig ud på egen hånd og dykker selvstændigt.

 - Det handler nemlig om DIN og din MAKKERS sikkerhed. -

Det gør ingen forskel for din videre dykkerkarriere, om du deltager på et SSI elller et PADI "Open Water kursus" (grundkursus).
Efter endt kursus har du mulighed for at dykke i hele verden med dit certifikat, og du kan efterfølgende videreuddanne dig indenfor begge dykkerorganisationer, da de følger de samme standarder.
Start din træning allerede i dag. 

Open Water Diver kurset er det første skridt i din dykkeruddannelse, og lægger de mest basale sten i det fundament, der skal gøre dig til en selvstændig og dygtig dykker.

 

 

TOP