Open Water

Hvordan kommer jeg igang ?

Sådan får du dit dykkercertifikat

HUSK
Dykkere ved hvorfor delfinerne smiler !

kontakt os nu og start dit eventyr !

Dykning kræver et minimumsniveau af sundhed og fitness. Kroniske helbredstilstande, visse medikamenter og/eller nylige operationer kan kræve, at du får skriftlig godkendelse fra en læge, før du dykker.

Undgå skuffelse, download og gennemse Helbredserklæring for at sikre, at du ikke behøver en læges godkendelse for at dykke, før du tilmelder dig et dykkerkursus. Vores Instruktører, Divemastere og butikspersonale er ikke læger og bør ikke spørges om lægehjælp; kun læger kan give medicinsk tilladelse til at dykke.

Hvis du (eller din læge) har spørgsmål om medicinsk egnethed til at dykke, så kontakt eksperterne hos Divers Alert Network (DAN) .

Kursus forudsætninger: svømmedygtig, medicinsk egnet til dykning, fortrolig med vandet.

Under Open Water Diver-kurset vil din instruktør bede dig om at:

  • Flyde eller træd vand uden hjælpemidler i 10 minutter
  • Svøm 200 meter uden hjælpemidler eller 300 meter med maske, finner og snorkel

Minimumsalder: 10 år

Dykkere, der er certificeret mellem 10-14 år, opnår en Junior Diver-certificering

eLearning: 12-15 timer

Hele forløbet: 4-7 dage

E-learning teori

Første del er e-Learning, som er tilgængeligt på både dansk, engelsk, og en række andre sprog.
Du gennemfører teoriforløbet selv, i dit eget tempo, og hvor det passer dig. Tidsforbruget er typisk 5-10 timer..

Bassin (Pool) træning

Anden del er bassintræning, hvor du kommer til at deltage i en svømmeprøve, og sammen med os træne de øvelser du skal lære for at dykke sikkert. Bassintræningen foregår om sommeren to hverdagsaftener på et isoleret område på Amager Strandpark fra 17:00 til 22:00, mens vi om vinteren træner i indendørs svømmehal.

OpenWater

Tredje del er træning i åbent hav, hvor du sammen med vores instruktører og dit hold vil udføre de øvelser og færdigheder du skal mestre. Træningen i åbent hav forløber over en weekend, typisk i samme uge som din bassintræning, hvis vejret tillader det, og typisk fra 8-16 afhængig af dykkersted

Om kurset

Open Water Diver er det første scuba-certificeringsniveau. En erfaren instruktør vil lære dig, hvordan du dykker i et afslappet, støttende læringsmiljø.

Ved afslutningen af kurset har du færdighederne og viden til at dykke hjemme eller i udlandet og være en ambassadør for undervandsverdenen

Tag et Open Water kursus hvis du gerne vil..

KOMMENDE OPEN WATER KURSER

No event found!