PADI ADVANCED OPEN WATER

Dykkere ved hvorfor delfinerne smiler
Oplev spændende vrag
UDFORSK EN NY VERDEN
Previous slide
Next slide

Hvordan kommer jeg videre ?

PADI ADVANCED
OPEN WATER

Om kurset

PADI® Advanced Open Water Diver kurset handler om at forbedre dine dykkerfærdigheder. Kurset, som giver dig adgang til at dykke til 30 meter (21 meter hvis du er 12-14 år), består udover e-Learning af fem adventuredyk indenfor forskellige emner, som hver især svarer til første dyk af hvert emnes specialkursus.

Du kommer med andre ord på kurset til at smage på forskellige specialer, som du sidenhen kan vælge at bygge videre på hvis du ønsker det.

Navigations- og Dybdedyk er obligatoriske emner, mens de resterende tre adventuredyk kan fastlægges sammen med os, alt efter hvad du ønsker, og hvad omgivelserne kan byde på.

Hvis du efterfølgende vælger at tage et fuldt speciale indenfor et af de fem områder, får du naturligvis merit for det dyk du allerede har gennemført.

Tag dette kursus, hvis du vil

HUSK
Dykkere ved hvorfor delfinerne smiler !

kontakt os nu og start dit næste eventyr !

Dykning kræver et minimumsniveau af sundhed og fitness. Kroniske helbredstilstande, visse medikamenter og/eller nylige operationer kan kræve, at du får skriftlig godkendelse fra en læge, før du dykker.

Undgå skuffelse, download og gennemse Diver Medical-formularen for at sikre, at du ikke behøver en læges godkendelse for at dykke, før du tilmelder dig et dykkerkursus. Instruktører, dykkermestre og dykkerbutikspersonale er ikke læger og bør ikke spørges om lægehjælp; kun læger kan give medicinsk tilladelse til at dykke.

Hvis du (eller din læge) har spørgsmål om medicinsk egnethed til at dykke, så kontakt eksperterne hos Divers Alert Network (DAN) .

Kursusforudsætninger: PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver eller kvalificerende entry-level certificering.

Minimumsalderen for at starte på Advanced Open Water Diver-kurset er 12 år.

  • Dykkere på 15 år eller ældre opnår en Advanced Open Water Diver-certificering
  • Dykkere mellem 12-14 år får en Junior Advanced Open Water
  • Dykkercertificering Dykkere 10-11 kan opnå en Junior Adventure Diver-certificering. Når de fylder 12, kan de gennemføre det dybe dyk og opnå en Junior Advanced Open Water Diver-certificering.

Dykkere certificeret som Junior Advanced Open Water Divers bliver automatisk Advanced Open Water Divers i en alder af 15. Ethvert erstatningskort eller eCard købt dagen efter dykkerens 15 års fødselsdag vil automatisk vise en Advanced Open Water Diver (ikke Jr. Advanced Open Water Diver) certificering .

PADI eLearning: 6-8 timer

Hele forløbet: 2-3 dage

E-learning teori

Første led er e-Learning, som er tilgængeligt på engelsk, og en række andre sprog (ikke dansk). Du gennemfører teoriforløbet selv, i dit eget tempo, og hvor det passer dig.
Tidsforbruget er typisk 6-8 timer.

OpenWater

Andet led er træning i åbent hav, fordelt over to dage (typisk en weekend, hvis vejret tillader det) med to dyk den ene dag, og tre dyk den anden dag.