Persondata/GDPR/Cookies

Helt kort om dine persondata

Vi gemmer og bruger kun dine oplysninger, når det er nødvendigt.

Det er for eksempel for at kunne

  • yde den bedste service over for dig (din email eller telefonnummer for f.eks. at gøre opmærksom på en tilbagekaldelse)
  • sende varer til dig (navn, adresse, email og telefon)
  • tilmelde dig et kursus, en tur og lignende og kunne kontakte dig ifm. denne (email, telefon, info om din dykning for at vurdere, om du kan deltage på turen eller ved aflysning)
  • kontakte dig, når dit udstyr er klar efter service eller hvis der er spørgsmål til din service (telefon, email)
  • sende dig nyhedsbreve (hvis du har tilmeldt din email) - du kan altid framelde dig nyhedsbreve (Klik på "Unsubscribe" nederst i et nyhedsbrev fra os)

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Undtaget dog, hvis du tilmelder dig en rejse. I det tilfælde videregiver vi dit navn og din e-mailadresse til den valgte rejsearrangør for at denne kan kontakte dig vedr. din tilmelding til en given rejse.

Den lange udgave af GDPR/Persondatapolitik

Dine data og din sikkerhed er vigtige for os.
Vi har derfor lavet en oversigt over hvilke oplysninger vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside. Det kan være i forbindelse med, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig en dykkertur, får lavet service/reparationer på udstyr eller foretager et køb i vores webshop.
Skulle du på nogen måde være i tvivl om, hvordan vi behandler dine data, anbefaler vi, at du læser denne persondatapolitik igennem.

Dataansvarlig
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.scubagear.dk:
ScubaGear
Lindgreens Allé 6
2300 København S.
Tlf.: 32544880
Email: info@scubagear.dk
Cvr: 19756602

Persondata
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ScubaGear.
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

ScubaGear indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter/services
  • Opretter en konto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Indleverer udstyr til service eller reparation
  • Tilmelder dig et kursus eller en tur
  • Tilmelder dig en rejse

Periode for opbevaring af oplysninger
Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger
De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning på info@scubagear.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Ændring af vores persondatapolitik
I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked via ændringer i cookies samt email.

Persondatapolitik er opdateret 17.03.21

Cookiepolitik

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere hvad det betyder for dig og hvordan vi bruger dem her i vores cookiepolitik.

Hvad er cookies?
Cookies er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med, at de husker dine indstillinger, målretter annoncer mm.

Formål
Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind osv. På den måde skal du ikke starte forfra hver gang.
Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Hvor længe bliver cookies gemt?
Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookie´s levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet.

Samtykke
Brug af cookies kræver dit samtykke. Det er den forespørgsel du møder, når du først besøger websitet. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Rent praktisk kan det gøres ved at slette dine cookies.

Sletning af cookies
Det er muligt at slette dine cookies og alternativt blokere dem. For at slette dine cookies, skal du gå ind under internetindstillinger i din valgte browser – avancerede cookieindstillinger – og tilføje vores domæne (scubagear.dk) til listen over websites, du vil blokere cookies fra.
Under ”avancerede cookieindstillinger” kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies generelt, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på mange forskellige websites, der ikke virker. Vi gør opmærksom på at hvis du sletter eller blokerer dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Cookiepolitik er opdateret 17.03.21

TOP