Turbetingelser

Disse betingelser er gældende for stranddykkerture, bådture, weekendture samt workshops og andre arrangementer og benævnes alle herefter som ture.

Betingelser

Tilmelding til en tur er gældende for den specifikke dato. Der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde.

Tilmeldings- og betalingsbetingelser

Du tilmelder dig en tur ved at "købe" turen her på siden eller ved at kontakte os pr. telefon, email eller personligt i butikken på Lindgreens Allé 6, København S. Tilmeldingsfristen er angivet på hver tur i kalenderen. Du kan kun tilmelde dig en tur ved samtidig betaling. Din plads på turen er først booket, når ScubaGear har registreret din betaling og du har modtaget din kvittering for dette.
Skulle en ture blive aflyst pga. for få deltagere, underrettes du senest dagen før turen skulle finde sted og det betalte beløb refunderes.

Afbud

Uanset årsag til afbud, refunderes turafgiften ikke, hvis man framelder sig efter tilmeldingsfristen (denne er angivet ved hver tur). Hvis turafgiften endnu ikke er betalt, vil turafgiften stadig blive opkrævet.

Ændring af destination

Vi forbeholder os ret til at ændre destinationen på strand- og bådture, hvis vind/vejr eller andre forhold ikke tillader, at vi holder os til den oprindelige plan. Ved tilmelding til en tur accepterer man derfor, at den planlagte destination kan blive ændret uanset årsag og at turgebyret ikke refunderes.

Krav til uddannelse og udstyr

Uddannelse

Visse ture kræver videregående uddannelse. Deltagelse i bådture kræver, at man opfylder kravene til deltagelse (typisk bådspeciale, samt evt. vrag -og eller dybdespeciale eller tilsvarende). Natdykkerture kræver ligeledes et specialekursus eller tilsvarende, dokumenteret erfaring. Har du ikke disse kurser, er der mulighed for at deltage i disse kurser hos ScubaGear.

Udstyr

På bådture er det et krav, at man medbringer en smb og spole/linehjul som minimum pr. makkerpar. Har du ikke en smb/spole, har du mulighed for at købe eller leje dette hos ScubaGear.
Der er mulighed for at leje udstyr til alle vores ture. Dette skal bestilles ved tilmelding til turen.

Transport og forplejning

Transport, forplejning og drikkevarer er ikke inklusiv i turprisen med mindre andet er angivet under den specifikke tur. Vi opfordrer turdeltagere til at køre sammen for at bruge så få biler som muligt. Det anbefales, at turdeltagerne deles om udgifterne til transport. Dykkerudstyret kan oftest transporteres i ScubaGears varevogn.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, prisfejl samt momsændringer, afgifts- og valutastigninger.

 

SSI - Scuba Schools International - my.divessi.com - Register Now

TOP