VORES TEAM

Her ser du hvem der er hvem hos ScubaGear

Tommy Larsen

Indehaver / Servicetekniker

Tommy er ScubaGears stifter, det var ham som startede det hele. Han er autoriseret servicetekniker på stort set alle mærker. Han hersker i værkstedet. - Motto... hvis vi ikke har det, så skaffer vi det...og ellers bygger vi det selv. Når Tommy ikke er i ScubaGear, så elsker han at pusle på sit lille bilprojekt.

Charlotte Steffensen

Indehaver / Shop / SSI Instruktør

ScubaGears blæksprutte... hun som ved, hvad der foregår. Charlotte står primært for butik og aktiviteter - og underviser når der er tid. Hun sørger også for, at dragtværkstedet kører.

STAFF - INSTUKTØRER OG DIVEMASTERE

Lonnie Andersen

SSI Instruktør

Lonnie er ScubaGears absolut mest aktive dykker. Hvis ikke Lonnie underviser, så er hun på tur med nogen af vores dykkere, og helst mindst 4 dage om ugen. Lonnie har dykket siden 2007 og været instruktør siden 2016

Dave Holland

SSI & PADI Instruktør , Bådfører

Dave underviser primært de kurser der bliver afholdt på engelsk. Han har arbejdet som instruktør i både Wales og Ægypten gennem en årrække. Det er også Dave der tager sig af vores båd og sejler ud på tur med klubmedlemmerne. Dave har dykket siden 2005 og været instruktør siden 2006.

Lise Klysner

SSI Instruktør

Lise har tidligere arbejdet som instruktør i Fiji. Lise har dykket siden 2017 og har været instruktør siden 2018.

Mikkel Christensen

PADI & SSI Instruktør

Mikkel har i korte perioder arbejdet som instruktør i Thailand. Mikkel har dykket siden 2013 og har været instruktør siden 2015.

Sofia Korzen

PADI Instruktør

Mere om Sofia på vej

David Schønveller

PADI & SSI Instruktør

Mere om David på vej

Jeppe Majlund

PADI Instruktør

Mere om Jeppe på vej

Rasmus Røpke Lindbo Larsen

SSI Divemaster

Mere om Rasmus på vej

TOP