SHEARWATER

- FOR DEMANDING DIVERS

Shearwater computere

Shearwater Research designer og producerer computere til alle typer dykkere, der kræver mere af sig selv og deres dykkeroplevelse. Uanset om du er en luft-, nitrox-, multi-gas-trimix eller rebreather-dykker, tilbyder Shearwater produkter, der er kraftfulde, enkle og pålidelige.

Shearwater TERIC

ENKEL OG KRAFTFULD

TERIC har en AMOLED-skærm på 3,53 cm med dybe sorte og levende farvedisplay. Dykkeren kan vælge de forskellige lysstyrkeniveauer ved at trykke på knappen Lys. Den er konstrueret med blåt safirglas og 316 rustfri ramme og knapper.

Dykkeren kan let navigere og tilpasse dykkerinformation, der vises på startskærmen. Der er forskellige urskiver og 15 farveindstillinger, der passer til din stil og lejligheder.

Shearwater PEREGRINE

Shearwater peregrine

PEREGRINE

Peregrine er en enkel og let tilgængelig multi-gas dykcomputer i fuld farve. Med Peregrine forenklede vi operationerne og lavede en computer, der er nem at bruge til Dykkere på alle oplevelsesniveauer. 
Peregrine er din ideelle følgesvend for mange dykkeventyr i fremtiden.

Shearwater PERDIX 2 AI

ENKEL OG KRAFTFULD

PERDIX 2 AI  

  • Kraftfuld, enkel, pålidelig og mindre. Luft, Nitrox, Trimix, OC / CCR, HR-skærm, slank design, forlænget batterilevetid.
  • Shearwater Perdix er en af de mest populære og pålidelige tekniske dykkecomputere på markedet.

I lighed med Petrel er Shearwater Perdix både Open Circuit og Closed Circuit Trimix aktiveret lige ud af kassen

Viser alle 7 resultater

TOP