discover scuba

Stort udvalg af kvalitetsudstyr til den kræsne dykker

Vi har grejet !

Alle de bedste mærker

PREV
NEXT

Hvem er ScubaGear

ScubaGear er et professionelt dykkercenter beliggende i Ringsted. 

Butikken har et af Danmarks største udvalg af kvalitetsudstyr og har vel næsten alt inden for tilbehør. Vi har valgt at fokusere på store anderkendte brands, hvor vi ved at kvaliteten er i orden og hvor man kan få support stort set alle steder rundt om i verden, hvis noget skulle drille, mens man er på dykkerrejse.

ScubaGear har et AUTORISERET og anderkendt regulatorværksted og servicerer de allerfleste mærker. Værkstedet har gennem årene med Tommy ved roret opbygget en stor og alsidig erfaring inden for faget og sætter en ære i, at kvaliteten, sikkerheden og håndværket er i top. Ud over regulatorværkstedet servicerer ScubaGear også BCDer, flasker og ventiler, samt laver mange dragtreparationer.

Her bliver du mødt af kompetent personale med stor dykker- og udstyrserfaring og et stort udvalg af kvalitetsudstyr fra nogle af de største og mest anerkendte brands på markedet.

ScubaGears dykkerTEAM består af erfarne instruktører, som sikrer dig en god og sikker oplevelse på enten kursus, tur eller andre aktiviteter.

Derudover finder du et sortiment af velholdt udlejningsudstyr samt teori- og klublokale. ScubaGear har også en dykkerklub tilknyttet med aktiviteter året rundt.

Hvornår ?
2001/2002

Begyndelsen

Butik Dovregade

Indgangspartiet i butikken i Dovregade, hvor ScubaGear lå indtil 2008.

ScubaGear startede så småt i dykkerbranchen i 2001/2002 og blev grundlagt af Tommy Larsen. Fra begyndelsen var ideen at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til dykkermiljøet - i sær med vægt på tilbehør og dimsedutter. 
Det stod dog hurtigt klart, at hvis der var noget branchen manglede, så var det et professionelt  serviceværksted med fokus på regulatorservice.
Med en solid fortid i maskinbranchen og den generelle tekniske baggrund blev der  investeret i og etableret et komplet serviceværksted i 2003/2204 samtidig med at Tommy deltog på en række servicekurser, og SÅ blev der travlt!
Siden da har specielt regulatorservice været en hjørnesten i ScubaGear.

2008

Flytning til Lindgreens Allé 20J

ScubaGear voksede ud af hjørnelokalet i Dovregade/Sundholmsvej og flyttede til nye og meget større lokaler på Lindgreens Allé 20J. Her var plads og rum og ScubaGear startede op med kurser og ture.

Charlotte kom til som PADI divemaster i 2009/2010 og blev hurtigt en del af butikken og "det ude bagved".

2010

Dykkerinstruktør

Instruktørkurset 2010

Tommy, Charlotte og Caroline med Ole Skjærbæk (SSI Nordic)

Tommy kom med en baggrund som hjælpeinstruktør i CMAS men besluttede sammen med Charlotte at blive SSI dykkerinstruktør. Det første instruktørkursus blev afholdt i ScubaGear i 2010.

2017

Lindgreens Alle 6

Da jul/nytår var overstået, var flytningen det også og i starten 2017 slog ScubaGear nu dørene op på adressen Lindgreens Alle 6, kun liiige rundt om hjørnet fra den gamle ejendom, som desværre skulle rives ned.
Her er lever og ånder ScubaGear i dag og har som før butik, serviceværksted og nu større grejrum, samt teori- og klublokale med egen terrasse - og  parkering lige udenfor butikken.

12-01-2022

Allikevej i Ringsted

Efter over 20 år i København, løb vi "tør" for lokaler. Efter mange overvejelser besluttede vi at rykke ud af byen og fandt et dejligt sted på Midtsjælland, med mere plads og dejlige omgivelser.
Vi har fået en dejlig stor butik, og masser af plads til alle vores faciliteter.


Foto: sn.dk
Kik forbi , der er altid kaffe på kanden.

Den nye adresse :

ScubaGear
Allikevej 10
4100 Ringsted

PRESENT
TOP