Specialty kursus - Night & Limited Visibility Diving

NAT DYK ER SPÆNDENDE
BLIV LÆNGERE
Previous slide
Next slide

NAT SPECIALE

Om kurset

Tanken om at dyppe under overfladen om natten virker mystisk, men alligevel så dragende. 
Selvom du har dykket på et sted mange gange før, falder du om natten ind i en helt ny verden og ser den komme til live under skæret fra din lygte. 
Scenen ændrer sig, efterhånden som dagvæsner trækker sig tilbage, og nataktive organismer dukker op. 
Hvis du har undret dig over, hvad der sker under vandet, efter solen går ned, så tilmeld dig Night Diver Specialty-kurset.

Tag dette kursus, hvis du vil

Dykning kræver et minimumsniveau af sundhed og fitness. Kroniske helbredstilstande, visse medikamenter og/eller nylige operationer kan kræve, at du får skriftlig godkendelse fra en læge, før du dykker.

Undgå skuffelse, download og gennemse Helbredserklæring for at sikre, at du ikke behøver en læges godkendelse for at dykke, før du tilmelder dig et dykkerkursus. Vores Instruktører, Divemastere og butikspersonale er ikke læger og bør ikke spørges om lægehjælp; kun læger kan give medicinsk tilladelse til at dykke.

Hvis du (eller din læge) har spørgsmål om medicinsk egnethed til at dykke, så kontakt eksperterne hos Divers Alert Network (DAN) .

Minimumsalder: 12

Kursusforudsætninger: (Jr.) Open Water Diver eller tilsvarende

Teori : 2-4 timer

Hele forløbet: 2-3 aftener.

Ud over grundlæggende dykkerudstyr skal du bruge et primært og backuplygte.
Overvej at købe dit udstyr (versus at leje), så du kan lære at bruge det i løbet af kurset og blive fortrolig med, hvordan det fungerer.

Du vil måske også have ekstra eksponeringsbeskyttelse, såsom en tykkere våddragt, hætte eller handsker, for at forblive komfortabel under natdykning.

KOMMENDE NAT SPECIALE

No event found!

"

TOP