PADI RESCUE DIVER

Nye friske Rescue Divere
Førstehjælp
CPR træning
Previous slide
Next slide

Sådan bliver du

PADI RESCUE DIVER

Om kurset

PADI® Rescue Diver kurset er et super givende kursus der udvider og ændrer din tilgang til dykning på en virkelig god måde.

Du vil lære at være vurdere dykkersteder sikkerhedsmæssigt, at spotte potentielle problemer inden de udvikler sig til en risikabel situation, og at håndtere problemer og ulykker relateret til dykning.

Kursister vi tit ser på PADI® Rescue Diver kurset er par der dykker sammen, forældre og børn der dykker sammen på ferier eller herhjemme, og dykkere der gerne vil højne deres færdigheder, eller blive klar til Divemaster-uddannelsen.

Så hvis du gerne vil træde et skridt frem, og have ro i maven når du dykker, fordi du er klar til at hjælpe dig selv og andre dykkere, er rescue-kurset lige det du søger.

Tag dette kursus, hvis du vil

Kommende RESCUE kurser

No event found!

Opdag, hvorfor utallige dykkere siger, at Rescue Diver er deres foretrukne dykkerkursus.

Dykning kræver et minimumsniveau af sundhed og fitness. Kroniske helbredstilstande, visse medikamenter og/eller nylige operationer kan kræve, at du får skriftlig godkendelse fra en læge, før du dykker.

Undgå skuffelse, download og gennemse Diver Medical-formularen for at sikre, at du ikke behøver en læges godkendelse for at dykke, før du tilmelder dig et dykkerkursus. Instruktører, dykkermestre og dykkerbutikspersonale er ikke læger og bør ikke spørges om lægehjælp; kun læger kan give medicinsk tilladelse til at dykke.

Hvis du (eller din læge) har spørgsmål om medicinsk egnethed til at dykke, så kontakt eksperterne hos Divers Alert Network (DAN) .

Minimumsalder: 12 år

Redningsdykkere, der er certificeret mellem 12-14 år, opnår en Junior Rescue Diver-certificering. Ethvert erstatningskort eller e-kort købt efter dykkerens 15-års fødselsdag vil automatisk vise en Rescue Diver (ikke Jr. Rescue Diver)-certificering.

Kursusforudsætninger: enhver dykker med et Open Water (eller Jr. Open Water) dykkercertifikat kan tilmelde sig et PADI Rescue Diver kursus, gennemføre Rescue Diver eLearning og deltage i redningsøvelser i lukket vand.

For at deltage i redningsøvelser i åbent vand og blive certificeret som PADI Rescue Diver, skal eleven gennemføre Underwater Navigation Adventure Dive og have en PADI (Junior) Adventure Diver certificering. En PADI (eller anden kvalificerende) Advanced Open Water Diver-certificering opfylder også denne forudsætning.

Certificering kræver også HLR og førstehjælpstræning inden for de seneste 24 måneder. Hvis du ikke har denne uddannelse, kan du tilmelde dig et Emergency First Response® (EFR) Primary Care (CPR) og Secondary Care (First Aid) kursus med din PADI-instruktør.

PADI eLearning: 6-8 timer

Hele forløbet: 2-3 dage

E-learning teori

Online læring gør det nemt at indpasse scuba-lektioner i en travl tidsplan. Gennemfør videnudviklingsafsnittet på dit kursus når som helst, hvor som helst det passer dig. Arbejd i dit eget tempo, online eller offline, ved hjælp af en computer eller mobilenhed. Kom i kontakt med din instruktør til træning i vandet, eller når du har et spørgsmål. eLearning tidsforpligtelse: 8-12 timer

OpenWater

Vandtræningssessionerne er seriøse og sjove. Du vil øve dig i at håndtere scenarier såsom krampe i benene og hjælpe en træt dykker ved at spille rollespil med andre elever og din instruktør.