OM DYKNING

Læs mere om dykning ........

SSI-logoPadi logoDykning
Uanset om du aldrig før har været under vand, eller har en 

masse dyk i baggagen, er du kommet til det rette sted.

Prøv det – du vil elske det. Dykning er nemt, sjovt og spændende! Opdag en ny verden. Nyd friheden ved at glide gennem det blå. Oplev nye eventyr og udforsk uopdagede verdener. Mød nye venner. Dykning er meget lettere end du måske tror.
Vær klar til at nyde en ny udfordring og dyk ned i en ny verden. Dykning er en vidunderlig sport, der byder på alt fra hjerte-pumpende action til stille og rolig afslapning.

Dykning er sjovt for både unge og gamle
Dykning og snorkling er unikke aktiviteter, der appellerer til mange aldersgrupper.
Dykning er spændende for både børn og voksne, der har lige store fornøjelser ved at lære at dykke og tilegne sig nye færdigheder på sjove kurser. Derefter kan hele familien sammen høste frugterne af deres nye muligheder og hoppe i vandet sammen. Dette aspekt af dykning bliver ofte overset, men dykning – enten hjemme eller på dykkerrejser – kan være den bedste tid, en familie kan have sammen.

Dykning er en sund fritidsbeskæftigelse for hele familien
Dykning og snorkling gør det muligt at være fysisk aktiv i smukke omgivelser – det er perfekt mod stress. Mange personer i krævende lederjobs søger afkobling på dykkerrejser og i undervandslandskaber. For mange bliver dykning også en måde at kombinere familietid med afslapning. Og for børn, der er grebet af tv og videospil, er en fascination af livet på havbunden en af de få ting, der kan inspirere dem til at blive engagerede i naturen.
Dykning, børn og ansvar
Hele familien kan lære at dykke på et certificeret SSI-dykkercenter. I løbet af kurset vil alle blive fortrolige med vandet og udstyret mens de har det sjovt. Det foregår i et tempo, hvor alle kan være med og der er også tid til at nyde kvalitetstiden sammen med din familie.
ScubaGear uddanner efter det både PADI og SSI.

TOP