Nitrox Kursus (Enriched Air)

NITROX ER FOR ALLE
BLIV LÆNGERE
Previous slide
Next slide

NITROX SPECIALE

Om kurset

Har du nogensinde drømt om at få længere dykketider for at tage billeder eller udforske vrag?
Og ønsker du at dykke mere sikkert for at minimere risikoen for dekompressionssyge?”
Nitrox er nøglen. På grund af den reducerede mængde nitrogen i din åndingsgas, vil din krop blive mindre belastet og afgasningstiden vil blive reduceret.
I løbet af dit nitroxkursus vil du lære alle de nødvendige regler for planlægning af dyk med nitrox og du lærer at bruge nitrox på en sikker måde.
Et vigtigt nøglepunkt i hele kurset er analysering af indholdet i din dykkerflaske inden ethvert nitroxdyk.
“Gratis Nitrox“ er et slogan på mange dykkerferiesteder. Det betyder, at du ikke behøver at betale ekstra for nitrox, men alle dykkeoperatører vil selvfølgelig se et gyldigt nitrox certifikat før du må dykke med nitrox.
NITROX kurset indeholder ingen obligatoriske dyk og er derfor et perfekt “Specialty” inden din dykkerferie starter.
Det giver dig mulighed for at komme ud at dykke med det samme og nyde fordelene ved at dykke med nitrox.
Hvis du bare ønsker at vide mere om Enriched Air Nitrox, kan du også købe manualen eller DVD’en selv om du ikke ønsker at tage et kursus.

Tag dette kursus, hvis du vil

Dykning kræver et minimumsniveau af sundhed og fitness. Kroniske helbredstilstande, visse medikamenter og/eller nylige operationer kan kræve, at du får skriftlig godkendelse fra en læge, før du dykker.

Undgå skuffelse, download og gennemse Helbredserklæring for at sikre, at du ikke behøver en læges godkendelse for at dykke, før du tilmelder dig et dykkerkursus. Vores Instruktører, Divemastere og butikspersonale er ikke læger og bør ikke spørges om lægehjælp; kun læger kan give medicinsk tilladelse til at dykke.

Hvis du (eller din læge) har spørgsmål om medicinsk egnethed til at dykke, så kontakt eksperterne hos Divers Alert Network (DAN) .

 SSI Open Water, Padi Open Water, CMAS* eller tilsvarende.
Minimum 15 år (Min 12 for junior specialekursus)
Du skal have det nødvendige dykkerudstyr til kurset.

eLearning: 2-4 timer

Hele forløbet: 1-2 dage

Hvis du ejer dykkerudstyr, skal du bekræfte, at det kan bruges med nitrox (bare rolig, det meste moderne dykkerudstyr er kompatibelt). Hvis du er i tvivl så kontakter du os, og vil vil vejlede dig.

Kun visse scuba-tanke må fyldes med beriget luft (det lærer du mere om på kurset). Scubagear vil levere dedikerede nitrox-cylindre til dine dyk med beriget luft. Vi vil også sørge for en iltanalysator.(O2 analyzer)

KOMMENDE NITROX KURSER

No event found!